Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

White Dwarf 493 - Oktober 2023

Tilbudspris 48,00 kr. Normalpris 69,00 kr.
På lager
SKU
GWWD10-60

White Dwarf 493 - oktoberudgaven, er ikke bare et magasin; det er en dybdegående rejse ind i Warhammers komplekse og fantastiske univers. Udgaven er fyldt til bristepunktet med indhold, der vil sætte ethvert Warhammer-entusiasts hjerte i brand – fra nye regler og baggrunde til kortere fortællinger og eksklusive gæster.

Lad dig suge ind i en verden, hvor Warhammer kommer til live på siderne. Fra detaljerede malingsudfordringer, hvor temaet 'Psykers, Sorcerers, and Supernatural' regerer, til et dyk ned i the Realm of Fire, hvor Phil Kelly deler sine indsigter – dette nummer af White Dwarf bliver din ledsager gennem utallige timer af hobbyglæde.

En verden af kreativitet åbner sig i dette nummer med en dedikeret sektion, der giver dig adgang til White Dwarf Bunker. Deltag i den spændende narrative kampagne i Slidecrown Isle, og udforsk nye scenarier for Warhammer 40,000 og Warhammer Age of Sigmar. Lewis Collins viser stolt sine nymalede Tyranids frem, og den kreative energi er smitsom!

I denne udgave er der også særlig fokus på konvertering, idet krigsherrerne viser deres kreative evner. Fra rum til planet på kun 60 sekunder - bliv taget med på en rejse, hvor Warhammer 40,000 bringer dig klos op af kreativiteten og intensiteten i hvert slag.

Hver kopi af White Dwarf 493 kommer med et sæt kortærmer, der inkluderer et dial kort til at repræsentere magtbalancen i The Slidecrown Sundering klubkampagne, Bunker achievement kort, et paint recipe kort og et dobbeltsidet kort med månedens Bunker-scenarier for Warhammer Age of Sigmar og Warhammer 40,000.

Specifikationer:

  • Fyldt med artikler, inspiration og fiktion for en dybere forståelse af dine favoritspil
  • Lore og kortere historier om Tome Keepers, Idoneth Deepkin og mere
  • Inkluderer kortærmer til Warhammer Age of Sigmar, Bunker-scenarier og mere

Udforsk Warhammer-universet som aldrig før med White Dwarf 493. Det er mere end et magasin - det er en portal til uendelige muligheder og uforglemmelige oplevelser!