HANDELSBETINGELSER

Handelsbetingelser for at handle på vores hjemmeside. Du handler med Topdeck ApS (CVR 40559779)

§ 1 OMFANG

Nærværende handelsbetingelser er gældende for køb af produkter på webshoppen Topdeck.dk. Betingelserne kan kun ændres ved skriftlig aftale mellem Topdeck ApS og køber, med mindre andet er skrevet nedenfor.

§ 2 KØB PÅ TOPDECK.DK

Køber skal ved hvert køb acceptere de til en hver tid gældende handelsbetingelser, som kan findes på vores hjemmeside www.topdeck.dk. Køber får endvidere en kopi af handelsbetingelserne med ordrebekræftelsen.

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Topdeck ApS, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra Topdeck.dk.

Der tages forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, udsolgte / udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

§ 3 PRISER

Alle angivne priser er i danske kroner og inkl. 25% moms, hvor intet andet er nævnt.

Den angivne pris ved bestillingstidspunk, er den gældende pris, med mindre der er tale om en åbenlys fejl.

§ 4 BETALING

Betaling for bestilte varer kan ske ved Dankort og andre kreditkort, Paypal eller Mobilepay. Du kan ogå betale med ViaBill. Læs mere her.

Betalingen bliver først trukket når varen bliver afsendt.

§ 5 LEVERING

Levering sker til adressen angivet som leveringsadresse i ordrebekræftelsen.

Topdeck ApS bestræber sig på at levere på max. fire hverdage, med forbehold for eksterne forhold der ligger uden vores indflydelse.

Kan Topdeck ApS ikke leverer til aftalt tidspunkt vil køber blive informeret på enten mail eller tlf. Køber er i dette tilfælde ikke berettiget til at kræve kompensation herfor.

Bestilte produkter sende som udgangspunkt samlet, med mindre andet er aftalt.

Efter levering påhviler ansvar og risiko for produkterne alene køber.

Topdeck ApS bærer ansvaret for produkterne, indtil køber har modtaget disse. (Dette gælder kun for Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne)

§ 6 ANNULLERING

Ved afbestilling eller annullering af en allerede afgivet ordre, bør det som udgangspunkt foretages inden kl. 18.00 samme dag, som bestillingen er foretaget.

Annullering skal foretages skriftligt på topdeck@topdeck.dk, eller via vores kontaktformular, hvor der henvises til ordrenummeret.

§ 7 FORTRYDELSE (B2C – FORBRUGERE)

Købere, som er forbrugere, kan fortryde deres købsaftale jf. § 18, stk. 1 i forbrugeraftaleloven.

Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor produktet overdrages til forbrugeren.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at produktet tilbageleveres i original emballage og i væsentligt samme stand som da produktet blev modtaget.

Såfremt produktet har været taget i brug bortfalde fortrydelsesretten.

Såfremt produktet ikke tilbageleveres i væsentligt samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af Topdeck ApS ud fra en mulig salgsværdi.

Produktet skal returneres i original emballage.

For at benytte fortrydelsesretten, skal produktet være afleveret til fragtmand (f.eks. GLS eller Post Danmark) senest 14 dage efter modtagelsen, eller være Topdeck ApS i hænde på anden vis inden for 14 dage fra modtagelse.

Omkostningerne ved at sende produktet tilbage påhviler køber.

Afhentes pakken ikke i pakkeshop til tiden, påhviler den ekstra fragt for tilbagelevering af pakken fra pakkeshop til Topdeck, køber.

For Magic the Gathering og andre forseglede kortspil bortfalder fortrydelsesretten så snart forseglingen er brudt.

§ 8 REKLAMATIONSRET

Som forbruger har man, i Danmark, 24 måneders reklamationsret. Man er som forbruger sikret at kunne få produktet repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete sag, såfremt reklamationsretten tages i brug.

Opdages en fejl, er køber forpligtet til, snarest muligt og inden for rimelig tid, at kontakte Topdeck ApS og forklare hvori fejlen består.

Skade på produktet som skylde betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikation eller groft misbrug fra købers side, er ikke dækket af reklamationsretten.

§ 9 RETURNERING

Alle produkter, der returneres til Topdeck ApS, skal være forsvarligt indpakket.

Topdeck ApS anbefaler, at varer returneres via GLS eller Post Danmark som pakke. Dette sikrer mulighed for at spore pakken og det fjerner enhver tvivl om hvorvidt pakken er udleveret eller ej.

§ 10 SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR B2B (ERHVERVSKUNDER)

Der gælder de samme handelsbetingelser, som for forbrugere, dog med følgende ændringer:

Der er ingen fortrydelsesret for B2B kunder, med mindre andet er aftalt.

Der er 12 måneders reklamationsret fra fakturadato. Ombytning eller reparation medfører ikke 12 måneders yderligere reklamationsret.

Topdeck ApS forbeholder sig ejendomsretten til produkter købt på kredit, indtil den fulde købesum er Topdeck ApS i hænde.

Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køber.

Der pålægges renter fra forfaldsdatoen med 2% pr. påbegyndt måned.

Ved brug af reklamationsretten står køber selv for omkostninger i forbindelse med returnering.

§ 11 OPLYSNINGER OM KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse topdeck@topdeck.dk.

§ 12 PERSONDATAPOLITIK

For at handle på topdeck.dk beder vi om dit navn, adresse, telefonnummer og email. Vi bruger kun disse oplysninger for at kunne levere varer til dig.

Vi hverken sælger eller deler nogle af dine informationer med tredjepart.

I henhold til reglerne om lov om behandling af personoplysninger, kan du altid gøre indsigelse en registrering af dine oplysninger. Som kunde hos os kan du til hver en tid ønske indsigt i hvilke data vi har registreret om dig.

Henvendelser i forbindelse med persondatapolitik kan ske til topdeck@topdeck.dk

§ 13 DATASIKKERHED

Når du handler på topdeck.dk bliver dine oplysninger sikret via krypteret forbindelse. Alle betalings oplysninger går igennem krypteret forbindelse til ekstern betalingsgateway (Quickpay). Hverken vi eller andre kan læse dine betalingsoplysninger.