Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

Pokémon Trading Card Game Classic

Tilbudspris 2.799,00 kr. Normalpris 3.399,00 kr.
På lager
SKU
POK85568

Hvis du er en dedikeret Pokémon-entusiast, så hold fast, for her er noget, du absolut ikke vil gå glip af! Præsenterer Pokémon Trading Card Game Classics - det ultimative sæt for enhver ægte Pokémon-fan. Med et samarbejde mellem The Pokémon Company, Creatures Inc. og designstudioet nendo er dette premium sæt blevet skabt for at give dig den ultimative spiloplevelse.

Forestil dig at kunne tage et dybt dyk ned i Pokémon Trading Card Game's fortid samtidig med, at du nyder nuet. Dette sæt indeholder alt, hvad hjertet begærer for at spille, inklusive forhåndslavede decks og stilsikkert spiltilbehør. Alt er designet med en unik og gennemtænkt tilgang, så du både får noget smukt for øjet og funktionelt for spiloplevelsen. Det er den perfekte kombination for at give dig en poleret og forbedret kampoplevelse.

Så hvorfor vente? Dyk ned i historien og genoplev nogle af dine yndlingsmomenter fra Pokémon Trading Card Game med det fantastiske Classics!

Specifikationer:

  • Ikoniske kort: Boksen indeholder 3 øjeblikkeligt spilbare decks med ikoniske kort fra Pokémon Trading Card Game's historie, som Bisaflor, Glurak og Turtok fra det originale sæt. Der er også helt nye kort (bemærk: kortene kan ikke bruges i turneringsspil, bortset fra basic energy kortene).
  • Højkvalitets spilbræt: Med en stofoverflade, som også har et rum til opbevaring af op til tre decks.
  • Alt-i-en værktøjskasse: Den indeholder spiltilbehør som aluminiumsskade tokens, der kan stables, og tredimensionelle poison og burn tokens.
  • Kort sleeves: Tre sæt med forskellige Pokéball motiver, så dine kort altid er beskyttet med stil.
  • Deck bokse: Tre af dem, der matcher de forhåndslavede decks.