Minka Lesk

Tilbudspris 172,00 kr. Normalpris 249,00 kr.
På lager
SKU
gw47-71

Minka Lesk, den sidste Whiteshield fra Kasr Myrak, smedet i ilden under Cadias fald og nu kaptajn i det Cadianske 101. Regiment. Hendes hurtige opstigning gennem Astra Militarums rækker skyldes gentagne sejre mod umulige odds, hvor hun fører sine Cadian-tropper fra frontlinjen i menneskehedens kamp for overlevelse.

Dette flerdels plastiksæt bygger Minka Lesk, en legendarisk Cadian officer og stjerne i Black Librarys fiktion. Sættet tilbyder et imponerende udvalg af hoveder, arme og tilbehør, så du kan repræsentere Minka på forskellige punkter i hendes karriere - fra en kamptræt ung soldat i dine Cadian Shock Troops til en respekteret kaptajn, der passer til brug som en Cadian Castellan på slagmarken. Du kan vælge mellem et hoved med bandager eller et kommunikationssæt, en pegefinger eller et kraftsværd til højre arm, en laspistol eller boltpistol til venstre arm og en kampkniv eller tomt skede til hendes bælte.

Stående på en scenisk base fyldt med murbrokker, rester og blasfemiske symboler fra Cadias fald, er Minka en fantastisk tilføjelse til enhver Astra Militarum hær eller samling og et fantastisk maleprojekt for hendes bogfans.

Dette sæt består af 13 plastkomponenter og leveres med en Citadel 28,5mm rund base. Denne miniature leveres umalt og kræver samling – vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel Colour maling.