Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

EXIT Julekalender - The Hunt for the Golden Book (Engelsk)

349,00 kr.
Udsolgt
SKU
KOS1140

Hver EXIT-adventskalender er et EXIT-spil og et 24-dages eventyr i ét. Hver dør i kalenderen afslører et unikt rum, der indeholder en spændende ny gåde. Løs en dags gåde for at bestemme, hvilken dør der skal åbnes den næste dag. Disse spil er helt kortbaserede og ikke tilsluttet. De omfatter et dekoderbræt, en gådebog og gådekort.

Åh nej! Der er sket noget forfærdeligt: Julemandens gyldne bog er forsvundet! Den indeholdt en komplet liste over alle juleønsker. Hvis bogen ikke er fundet inden juleaften, vil der kun være triste ansigter omkring juletræet julemorgen. Det er op til dig at redde julen - og tiden er knap!

Tyvens spor fører dig til en afsidesliggende bjerglandsby. Du opdager hurtigt, at der er noget mærkeligt på færde her ... men hvad? Og hvor er den gyldne bog blevet af? Du må finde den, men lad mig fortælle dig det: Bag dørene i denne landsby venter der mange overraskelser på dig!

Denne adventskalender er et EXIT-spil og en eventyrhistorie i ét. For at finde den gyldne bog skal du åbne en lille kalenderdør hver dag for at finde den gyldne bog. Bag hver dør finder du et nyt spændende puslespil, hvis løsning hjælper dig til at komme videre til det næste rum. Kun hvis du følger sporene og løser alle 24 gåder, kan du finde tyven og bogen ... og redde julen.

Specifikationer
Antal spillere 1, 2, 3, 4, 5, 6, Mere end 6
Tid per spil Fra 15 min
Alder 10+
Franchise Exit