Yu-Gi-Oh! - Dimension Force - Booster Display (24) - 1st Edition

499,00 kr
Udsolgt
SKU
YGO337-3

Release 20.05.2022
Nedbryd virkelighedens barrierer med Dimension Force, den nyeste core booster til Yu-Gi-Oh! TRADING CARD GAME (TCG). Dette sæt med 100 kort indeholder flere helt nye temaer samt nye kort til ældre strategier. Fans af Yu-Gi-Oh! ARC-V kan komme i aktion med helt nye "Performapal"-kort og et nyt "Odd-Eyes"-monster, der er det første Ritual Pendulum Monster nogensinde! Genopliv strategier fra fortiden med et nyt "Red-Eyes"-zombie-synkronmonster, der kan specialsammenkalde andre zombiemonstre og endda sig selv fra kirkegården! Dimension Force er fuld af dynamiske kort, der er klar til at skubbe Deck-bygningsmulighederne til grænsen! Her er blot noget af det, du kan forvente:
Et helt nyt Link Monster, der er klar til at tage Pendulum-strategier ud over det, man tidligere troede var muligt! Hold øje med kort, der er klar til at løfte enhver Pendulum-baseret strategi.
Kraftige Synchro Monstre, herunder et Level 11 Psychic Synchro Monster, der bliver upåvirket af modstanderens aktiverede effekter og kan udløse et ødelæggende angreb, jo længere du falder tilbage i Life Points!
Fusion Summon med helt nye "Predaplant" og "Starving Venom" kort, der er klar til at fortære din modstanders monstre!
Flere kort til temaer, der blev introduceret i Return of the Duelist, Storm of Ragnarok, The Grand Creators og meget mere!
Det næste bind med kort til World Premiere-temaet, der blev introduceret i Battle of Chaos!
Og meget mere!
Dimension Force booster-sættet indeholder 100 nye kort:
50 Commons
26 Super Rares
14 Ultra Rares
10 Secret Rares
Indhold:
Et display indeholder 24 booster pakker