What Next?

299,00 kr.
Udsolgt
SKU
WN01UK

Mød “What Next?”, det nye "Vælg-Din-Sti" eventyrspil, hvor du aldrig ved, hvad der venter rundt om hjørnet. Det kan være alt fra en gigantisk koala, en hær af hærgende robotter eller en gammel dame med en bazooka – intet er forudsigeligt!

Sammen med de andre spillere er dit mål at navigere igennem eventyret, overvinde enhver forhindring, du støder på, og nå til slutningen i ét stykke. Og hold også øje med det skræmmende Tårn af Fare. Hvis det vælter, før du når til enden, er det game over for alle.

“What Next?” handler ikke kun om at vælge den rigtige sti, som de fleste eventyrspil. Blandt disse eventyr finder du over 60 færdighedsudfordringer designet til at stoppe dig i dine spor. Vil du gribe en lian og svinge mellem træerne? Så skal du først kaste et kort op i luften og fange det. Har du besluttet dig for at krydse den gamle tovbro? Så skal du først kaste en træplade hen over bordet uden at falde af. Det er vigtigt at mestre hvert mini-spil, du støder på under disse eventyr – ellers når du måske ikke målstregen.

Spillerne vender det næste lokalitetskort, læser historien højt og vælger derefter, hvilken sti de vil tage. Hvis der er en begivenhed, skal spilleren, der læser kortet, fuldføre færdighedsudfordringen. Spillet slutter, når spillerne enten når eventyrets ende (og vinder) eller Tårnet af Fare kollapser (og alle taber).

Spildetaljer:

  • Spillere: 1-4
  • Alder: 10+
  • Tid: 40+ minutter

I boksen finder du:

Koala Cave

Lokalitetskort: 39
Begivenhedskort: 24
Genstandskort: 12


The Skyscraper Caper

Lokalitetskort: 39
Begivenhedskort: 26
Genstandskort: 15


Blinky's Great Escape

Lokalitetskort: 42
Begivenhedskort: 29
Genstandskort: 12


12 Faredele
16 Genstande
12 Formdele
3 Solure
1 trekantslider
1 puck
1 snorpose


Forbered dig på et uforudsigeligt eventyr, hvor kun de snarrådige og dygtige spillere kan overleve og overvinde faren ved hvert hjørne!

Specifikationer
Antal spillere 1, 2, 3, 4
Tid per spil Fra 40 min
Alder 10+