Warhammer - Space Marine Heroes 2022 – Blood Angels Collection One (1)

49,00 kr.
Udsolgt
SKU
GWSMH-08

Du får én pakke med én vilkårlig figur ud af seks mulige. 

Space Marines er overmenneskelige krigere, der er udpeget af kejseren til at forsvare sit enorme imperium. Klædt i mægtige kraftpanser og bevæbnet med ødelæggende våben står de fast over for en galakse fuld af frygtindgydende fjender.

Blood Angels er blandt de største af Space Marine Chapters. De er helte, hvis engleagtige træk og fint dekorerede rustning skjuler en mørk hemmelighed, som måske en dag vil overvælde dem og drive dem til vanvid.

Space Marine Heroes 2022 Set 1 giver dig et udvalg af seks af disse tårnhøje krigere, der er bevæbnet med en række forskellige våben til at udslette deres fjender. Hver æske indeholder i alt otte miniaturer, herunder mindst én af hvert af følgende:
- Broder-sergent Raldaeo, bevæbnet med en grav-pistol og et kædesværd
- Broder Tuomanni, udstyret med en bolter og auspex-scanner
- Broder Marzio, bevæbnet med en bolter
- Broder Kaerel, bevæbnet med en missilkaster
- Broder Sevrael, bevæbnet med en tung bolter
- Broder Arteino, bevæbnet med en bolter

Hver Space Marine Heroes-miniature er en flerdelte plastikmodel, støbt i rødt plastik og leveres med en struktureret murbrokkelbund. Disse sæt er push-fit og skubbes af rammen - så der kræves ingen lim eller klipper til at samle dem. Hver har en enkelt unik positur og kan samles med dit valg mellem et nøgent hoved eller en hjelm. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Colour maling.