Warhammer - Leagues of Votann Army Set

1.200,00 kr
På lager
SKU
GW69-13

Votanns ligaer er dukket op fra galaktikkernens dybder. At møde deres hære i kamp er at stå over for en pansret lavine, der knuser alt på sin vej. Det er at blive vurderet og derefter brutalt behandlet af angribere, der ser dig som ikke meget mere end en hindring for profit - eller værre, som en hadet nemesis, hvis udslettelse er enhver pris værd. For deres partnere i handel og krig er Kin'erne uvurderlige allierede. Men de, som de anser for at være en risiko for deres folks overlevelse, risikerer at blive tilintetgjort med den samme ubarmhjertige strenghed, som Kin'erne anvender på alle deres foretagender.

Leagues of Votann Army Set er en samling af helt nye Leagues of Votann-miniaturer og markerer den første chance for at få fingrene i den seneste fraktion, der gør sig bemærket i det 41. årtusind. Led dit Kinhost med Ûthar the Destined - eller en mægtig Kâhl - støttet af en Einhyr Champion, tre omstrejfende Hernkyn Pioneers og 20 Hearthkyn Warriors, der kan opdeles i to enheder af 10 for at give dig en bordpladeklar hær organiseret i en Patrol Detachment.

Dette sæt er også din første chance for at få Codex: Leagues of Votann, en bog på 104 sider, der er fyldt med historie og regler for denne helt nye hær. Denne eksklusive limited edition er kun tilgængelig som en del af dette hærsæt og ledsages af et komplet sæt med 50 Leagues of Votann-datakort, et ark med 63 dobbeltsidede tokens til at spore dine evner og to Leagues of Votann-overførselsark med i alt over 1.000 runer, ikoner og tal. Denne kasse er virkelig din chance for at blive en del af Warhammer-historien ved at slutte dig til Leagues of Votann-ligaens avantgarde.

Sættet indeholder følgende flerstemmige plastikminiaturer:

- 1x Ûthar the Destined, som også kan bygges som en Kâhl
- 1x Einhyr Champion
- 3x Hernkyn-pionerer
- 20x Hearthkyn Warriors

Også inkluderet:

- Codex: Leagues of Votann - 104-siders hardback bog med glansbillede og en limited edition variant soft-touch cover
- Datakort: Leagues of Votann - 50 kort, herunder 7 Core Stratagems, 31 Leagues of Votann Stratagems, 5 League-specifikke Stratagems, 6 Skeinwrought Discipline psykiske kræfter og 1 Smite psykisk kraft
- Leagues of Votann Token Sheet - 63 dobbeltsidede tokens til at spore dit Eye of Judgement og andre evner på slagmarken
- 2x Leagues of Votann-overførselsark, der hver indeholder 555 individuelle overførsler

Alle modeller leveres med deres passende baser. Disse miniaturer leveres umalet og kræver samling - vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel maling.