Onsdag Pokemon Turnering/Liga

40,00 kr
SKU
Onsdag Pokemon Turnering/Liga

Så er det tid til anden sæson af vores populære Pokemon Liga. Nu med Astral Radiance. Konceptet er at alle starter på nogenlunde samme niveau og at vi holder card poolen begrænset så det ikke er kreditkortet der vinder, men dine evner til at spille kort og slå terninger.

Vores standard liga er for alle hvad enten du er helt ny eller rutineret. Så længe du kan spille Pokemon.

Vi har sat starttidspunktet til kl. 17:30 men du kan komme når du har lyst (tidligere eller senere), så længe du er klar til at gå igang med første runde kl. 18:00 med dine nye kort.

Hvad er Pokemon Topdeck Standard Liga ?

Sådan starter man

Alle starter ligaen med et Pokémon: Topdeck Standard Liga Starter Kit (Siden er beskyttet med koden liga så vi ikke får udsolgt). De første 3 liga events bygger vi minimum 40 korts deck, som overholder limited formatet. Det betyder du må have mere end 4 af hver med i decket. Ved 4. liga event har alle der har deltaget minimum haft adgang til 11 boosters (110 kort) og vi starter aftenen ud med at lave vores deck om til 60 korts deck, der overholder standard formatet.
I Starter Kittet får du én Build & Battle box med et 40-korts deck samt 4 ekstra boosters.

Energy kort

Vi har energy kort til rådighed. I skal bare sige hvad i skal bruge så får i dem udleveret.

Bytteregler

Du må ikke bytte kort eller sælge kort med folk uden for ligaen. Du hellere ikke bytte eller sælge kort med folk i ligaen før vi når til event 4, her efter vil det være tilladt at bytte kort med andre spillere i ligaen, dette vil ryste posen i form af hvilket deck folk har og spiller.

Du må kun bytte kort, det er derfor ikke tilladt at sælge dit kort til en anden spiller i ligaen for penge. Sælger dit et kort til en spiller er det ikke længere en del af ligaen.

Boosters

Vi bruger kun standard legal boosters i denne liga.

Card Pool

I løbet af ligaen gemmer du alle kort du åbner i din kasse og du kan til hver tid bygge om på dit deck.

Hvor ofte spille vi

Vi holder Pokemon Standard Liga event hver onsdag og alle starter ud med at få udleveret sit deck samt vælge en standard legal booster til at tune sit deck. Vi starter så med at spille swiss turnering 18:00 hvor vi ved en normal dag spiller 3 runder. Når vi har deck tech dag, går den første runde med at bygge/ændre decks.

Ekstra boosters

Har du i løbet af en aften tabt 2 kampe MÅ du købe en ekstra booster for at tweake dit deck.

Køb af booster fra forrige event dag

Har du været forhindret i at kunne deltage til sidste event, kan du købe den booster du ikke har fået fra sidste deltages til næste event.

Indlevering / udlevering af card pool

Når aftenens event er færdigt indleveres alle kort i en boks med navn på, som vi holder til næste gang. På denne måde for vi ikke blandet kort sammen med kort ude fra ligaen.

Du kan til enhver tid få udleveret din liga card pool hernede, hvis du vil sidde og tweake deck eller bytte. Det er ikke låst fast til liga dagen.

Hvis du ikke var med fra start

Hvis du ikke har været med fra start, men gerne vil ind i ligaen midtvejs, så køber du et Pokémon: Topdeck Standard Liga Starter Kit for at have basen. Derefter må du, når du ankommer, købe de manglende boosters du er gået glip af. Det betyder, kommer du til 3. event så har du købt Starter Kit'et og en booster til dagens event (billetten) og så du købe den ekstra draft booster du gik glip fra ved nr. 2 event. Hvis du ikke er med fra start og det er et amindeligt event uden deck tech tid, så bør du have dit deck klar til kl. 18:00, ellers får du loss for første runde og kan bruge den tid til at bygge deck.

Præmier og promo boosters

Ved hvert event vil nr. 1 og 2 samt en vilkårlig udtrukket deltager vinde et valgfrit league promo kort. League promo kort der vindes sådan må kun bruges i ligaen hvis de er standard legal.

Fra limited til standard

Ved 4. liga event hvor vi laver 60 korts deck, åbner vi også op for at man må bytte kort. Man må KUN bytte med kort fra liga card poolen og man må ikke købe/sælge kort for penge. KUN bytte. Vi skal ikke have "kreditkortet" ind i denne liga.

Kort ind / ud af liga card pool

Åbner du et kort som du skal bruge og ikke kan vente med at bruge i et deck uden for ligaen, er det muligt at tage et kort ud af ligaen, MEN det er ikke muligt at få det tilbage ind igen.

Ønsker du at droppe ligaen og få dine kort udleveret kan du sagtens det, du kan bare ikke komme ind i ligaen igen med mindre du starter forfra med nyt starter kit.

Afslutning af liga

Ligaen kører til ugen eftter næste release, hvorefter vi starter ny Pokemon Standard Liga Sæson hvis der er stemning for det. Alle får alle deres kort udleveret og kan tage med hjem.
Deltager du i en af vores Prereleases må du indlevere Build & Battle kittet efter eventet og så har du automatisk start kittet til næste liga.

Intet er helt slået i sten, vi evaluere løbende sammen med jer om hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer.

Turneringsstruktur

Format: Standard – Swiss
Antal runder: 3 runder
Starttid: 17:30 (Kom gerne i god tid) - Swiss turnering starter kl. 18:00 og der skal du have tweaket dit deck. Til deck tech dage er der 50 minutters deck tech tid og der vil Swiss turnering først starte 18:20 eller når alle er klar.
Pris: 40,- pr. gang / 250,- for starter kit
Præmier: Valgfri League Promo
Pladser: 16 (til at starte med)

 

Tidsplan

  • Start 14/09-22
  • 12/10-22 er midten af ligaen og hvor spillere må begynde at bytte med hinanden
  • Slutter 09/11-22

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Pokemon League er tilbage i form af en ugentlig standard turnering med masser af kort og god hygge. Eventet er for alle der kan spille Pokemon, både nye og øvede, unge og gamle og alle får noget for at være med.

Da Pokemon har lukket ned for officielle fra 10/1-2022 bliver der ikke spillet om point. Vi bruger Pokemons nyeste PEM event program og hvis der er nok spillere bliver spillerne alders inddelt efter division. Er der ikke nok spiller alle sammen.

Praktisk:

Det kræver et POP Id for at skrive dig ind i turneringsprogrammet. Har du ikke allerede et POP Id kan du få et udstedt i butikken eller lave et selv ved at følge denne guide: https://support.pokemon.com/hc/en-us/articles/360001031234-How-do-I-generate-a-Player-ID- Vær OBS på at du skal IKKE have Pokemon.com på dansk, for så kan du ikke få adgang til deres Play! side, som er den side du skal bruge. Start den engelske side ved at besøge www.pokemon.com/us

Du kan se hvad der er i Standard her: 2022 Pokémon TCG Championship Series Season Format Rotation meget kort fortalt står der i bunden af nyere kort enten D eller E. Begge kort er gyldige til standard formatet. Så til 2023 sæsonen ryger D ud og bliver erstattet af et nyt bogstav.

Turneringsstruktur:

Format: Standard – Swiss Best of 3
Antal runder: 3
Starttid: 18:00 (Kom gerne i god tid)
Tid: Hver runde har tidsbegrænsning på 50 minutter.
Forventet sluttid: 21:00
Præmier: Pokemon League Promo kort til alle deltagere der gennemfører turneringen.
Pris: 40,- som går til én Pokémon booster efter frit valg til hver deltager.
Pladser: 16

Venue Title Topdeck
Venue Address Carlsbergvej 32B, 3400 Hillerød
Space Title Vælg Billet