Onsdag Pokemon Junior

0,00 kr
SKU
Onsdag Pokemon Junior

Pokemon Junior Spildag er for alle under 15 år der godt kunne tænke sig at møde andre Pokemon samlere og spillere. Eftermiddagen bliver sat af til at bytte kort og spille mod hinanden. Vi vil, så vidt muligt, stå til rådighed for at lære nye spillere op i spillet med et par låne decks til introspil, men tanken er at man kommer med sit eget deck eller køber et af de færdiglavede i butikken.

Vi kommer ikke til at styre dagen som en turnering hvor vi bestemmer hvem der spiller mod hvem, men vil ligge op til at folk får snakket sammen, byttet kort, kigget deck og spillet mod hvem de har lyst til. Hvis der er tilslutning til det vil vi sætte turnering op når der er nok deltagere.

Det betyder ikke det helt store hvis du ikke kan være her fra kl 14:30, du kommer bare :-)

Spildagen slutter kl. 17:30 da vi skal være klar til Pokemon turnering kl 18. Føler du at dit deck er godt nok, er du velkommen til at deltage i turneringen kl 18 også.

Coronaforholdsregler:

Læs mere om vores corona forholdsregler her

Husk at sprit af og hold afstand. Lad modstanderen cutte sit eget deck og undgå bedst muligt at rør ved hinandens kort.

Til forældrene (Bitre erfaringer):

Børn er velkomne til at komme alene, men vi forventer at børnene kan passe sig selv og tage vare på sig selv og sine ting.

Det er også vigtigt børnene er med på hvad håndsprit er der for og hvordan man bruger det, specielt i disse corona tider.

Da vi også er en butik/Café og har andre gæster, forventer vi også at børnene har fået en lille info om hvordan man styrer lydniveauet og ikke løber rundt i butikken.

Da det er et kompetitivt kortspil bør spillerne virkelig lære ikke at være en dårlig taber. Når man taber skal man bruge det til at lære af det, lære hvad man gjorde forkert med sit deck og hvilke kort man mangler som kunne have gjort det bedre.

Vi kan ikke være over alle når der bliver byttet, vi kommer derfor ikke til at blande os eller overvære i byttehandler overhovedet. Hvis i, som forældre, er interesseret i at høre hvordan ser om et kort er godt, så spørger i bare i butikken. Nogle gange bliver man snydt og sådan er det desværre i "trading card games" MEN er begge spillere tilfredse med byttet, så har det været et godt byt, selvom den ene har fået et mere værdifuldt kort end den anden.

Praktisk:

Tid: 14:30 - 17:30 (I er velkomne hele dagen)
Præmier: Vi vil ind imellem finde nogle promokort eller lignende at spille om.
Pris: 0,-
Pladser: 26

Venue Title Topdeck
Venue Address Carlsbergvej 32B, 3400 Hillerød
Space Title Vælg Billet