Tirsdag Miniature / Warhammer/Crusade

40,00 kr
SKU
event-warhammer

Om tirsdagen spiller vi med miniaturer, alle spil er velkomne. I skrivende stund er det primært Warhammer 40.000 der bliver spillet, men flere og flere har spurgt om Age of Sigmar, Infinity, Kill Team, Star Wars og mange andre spil.
En god ting er at få samlet en eller flere modspillere, så du er sikker på at have nogle at spille med. Til det kan du bruge vores facebook gruppe "Spil i Topdeck" eller vores Discord Server

Vigtigt hvis du er nybegynder!

Hvis du er helt ny til Warhammer og aldrig har spillet et spil, så anbefaler vi en af to ting:

  • Du kommer alene og har ingen aftale med nogen: Du kommer forbi en tirsdag uden at købe billet, observere et spil eller to og lige få spurgt på basis reglerne. Du kan evt. høre en af spillerne om de vil tage et nybegynder spil med dig ugen efter.
  • Du har allerede en aftale med en der skal lære dig at spille: Du kommer forbi en tirsdag og har købt billet. Dig og din modstander spiller et nybegynderspil.

Det er lidt en udfordring hvis en helt ny spiller har købt en billet og ikke har nogle at spille mod, derfor anbefaler vi ovenstående så alle kan få en god aften. Da vi har en del af spillerne der spiller formatet Crusade (En kampagne) er det endnu vigtigere at få planlagt dit nybegynder spil, da man ikke "bare" kan hoppe ind midt i en crusade kampagne.

Warhammer 40K eller Age of Sigmar eller noget helt andet?

Der er ingen der bestemmer hvilket format du skal spille. Du spiller det du har lyst til, bare du kan finde en modstander til det. Som det er lige nu er 40K absolut det mest populære i Topdeck. Der er dog flere Age of Sigmar spillere der har spurgt på modstandere.

Aftenens forløb

Vi har til vores tirsdags Warhammer, startet HELT fra bunden med spillere der aldrig havde prøvet Warhammer før. De er nu blevet rutineret og spiller derudaf. Folk er søde og flinke til at lære fra sig, men kommer du som helt grøn, så sørg lige for at læse punktet "Vigtigt hvis du er nybegynder!" øverst, så både dig og dine medspillere får en hyggelig aften.

Vi har ingen pairings eller competitivt niveau. Miniature spil om tirsdagen er til hygge og til at få luftet sine figurer. Dette event er for den helt nye spiller eller veteranen der gerne vil lære fra sig og hjælpe til med at vi kan opbygge et godt fælleskab. Har du været til et tidligere learn to play event hernede, er det en mulighed for at komme dybere ind i reglerne og spille lidt flere kampe.

Man skal selv medbringe sine figurer (f.eks. figurerne fra en Start Collecting! kasse) dine figurer behøves IKKE! at være malet, men de skal dog være samlet.

Gode ting at huske: Bøger der passer på din valgte hær, terninger, datacards, en notes bog (med mindre du bruger mobil til noter) 

HUSK! Der er ingen dumme spørgsmål og vi er alle startet som nybegyndere.

Praktisk:

Format: Frit spil, ingen pairings
Starttid: 18:00
Pris: 35,-
Pladser: 14
Vi sætter de 35.- ind på din kundekonto i butikken, du kan derefter evt. bruge den på at udvide din male samling, eller bare samle sammen til dit næste køb.
Parkering: Er du i bil, skal du skrive din nummerplade ind på tabletten i butikken (du får 3 timers gratis parkering per gang), udfylde en parkeringstilladelse ved kassen eller benytte en af de viste parkeringsapp.

FAQ:

Kan jeg annullere min billet og få pengene tilbage?

Hvis du melder fra minimum 24 timer før event sætter vi pengene ind på din konto i kassen, så du kan handle for beløbet næste gang du kommer ned forbi.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Så påbegynder endnu en 40K Crusade kampagne i Topdeck September, d. 13/9! Alt du bør vide vil stå i denne post, men hvis der er spørgsmål kan i kontakte os eller spørger i Crusade kanalen på vores Discord server ( discord.topdeck.dk )

Regler for kampagnen:
Man medbringer sin egen hær, codex, terninger osv. der er terræn i butikken.
Man kan orientere og læse om Crusade under Narrative sektionen af Core Rules bogen, som er hvad vi spiller ud fra. Man skal huske at lave en Order of Battle og medbringe en kopi, dette findes også i bogen.*

Kampagnen foregår over 12 runder, hvor der efterfølgende kåres en vinder. Alle spiller den samme mission, men man må selv bestemme om man tager 500 eller 1000 pts med.**

Runde 1 & 2 - Supply Cache (13/09 - 20/09)
Runde 3 & 4 - The Relic (27/09 - 04/10)
Runde 5 & 6 - Sabotage (11/10 - 18/10)
Runde 7 & 8 - Recon Patrol (25/10 - 01/11)
Runde 9 & 10 - The Ritual (08/11 - 15/11)
Runde 11 & 12 - Behind Enemy Lines (22/11 - 29/11)

En spiller får 1 Point for at deltage i et spil.
Vinderen får i stedet 2 Points.
Hvis spillet er uafgjort får begge spillere 1 Point.

Missionerne kan findes i Core rules, og ellers fungerer Crusade som det plejer, med RP og XP.
Happy Crusading!

*Da vi spiller med points og ikke PL, er ens start 50PL lig 1000 pts.
* *Ved brug af requsitionen "Increase Supply limit" stiger ens supply limit med 100 pts. (1 PL = 20 Pts).

Venue Title Topdeck
Venue Address Carlsbergvej 32B, 3400 Hillerød
Space Title Vælg billet