Flesh and Blood: Commoner og Hygge (Armory)

0,00 kr
SKU
event-fab

Til vores FABulous tirsdag skal der spilles, snakkes og hygges.

Vi er igang med at opbygge et FAB community og vores to TO's Morten og Mads vil tage sig godt af alle FAB spillerne.

Om tirsdagen vil vi fremover mødes til en Commoner Armory turnering. Hvis du er helt ny skal du ikke frygte, vi har både låne decks, welcome decks og billige færdiglavede decks som du kan få fingrene i for at spille. Der er masser af hjælp at hente i forbindelse med selve spillet og deck building. Så tirsdagen er perfekt hvad enten du er helt ny eller rutineret spiller.

Commoner er et format der kun er bygget op omkring common kort. Læs mere om formatet her: https://fabtcg.com/resources/gameplay-formats/commoner/
Du må også bruge et precon Blitz deck der ikke er ændret på til vores turnering om tirsdagen.

Hver gang du deltager bliver du registreret og du får en ticket. Efter 4 gange vil der blive trukket lod om 2 x playmats og 2 x Cold Foils blandt alle tickets og vi vil afslutte denne måneds FAB med en constructed Armory turnering i en weekend. Jo flere gange du kommer, jo flere tickets har du og jo flere lodder har du i lodtrækningen.

Det koster ikke noget at være med, men der er begrænsede pladser. Så reserver gerne din plads ved at "køb" en gratis billet. På den måde kan andre også se der kommer nogen.

Turneringsstruktur

Format: Commoner Constructed – Swiss
Antal runder: 4-8 spillere = 3 runder, 8+ spillere = 4 runder - Bedst af 1
Starttid: 18:00 (Turneringen starter kl 18, i er velkomne hele dagen)
Pris: 0,-
Præmier: Alle får en Rainbow Foil promo fra nyeste tilgængelige armory kit for at være med, så længe der er promoer nok.
Pladser: 14 (til at starte med)

Venue Title Topdeck
Venue Address Carlsbergvej 32B, 3400 Hillerød
Space Title Vælg billet