Datasheet Cards: Tyranids - Games Workshop

180,00 kr.
Udsolgt
SKU
GW51-02

De frygtindgydende Tyranids, kendt som de glubske alien-sværme fra galaksens yderkant, kommer med et eneste formål: At fortære alt liv i deres vej. Når de går til angreb, gør de det i uhyggelige mængder, og de slipper deres mareridtsagtige bio-våben løs på deres ofre.

Dette sæt med 53 Datasheet Cards: Tyranids er en rigtig game-changer! Med individuelle datasheets for hver enkelt Tyranids enhed kan du nemt få et overblik over deres profiler, krigsgrej, muligheder og specielle evner. Som en ekstra bonus indeholder sættet også et referencekort til Tyranids hærregler, Synapse og Shadow in the Warp, samt specielle datasheet kort designet specielt til Combat Patrol spil.

Med hele 53 superpraktiske Tyranids referencekort ved hånden bliver det lettere end nogensinde at få adgang til dine regler. Og lad os ikke glemme det elegante touch med de lilla foil kanter, der tilføjer et stænk af farve og klasse til dit spil. Plus, de specielle datasheets til Combat Patrol spil er en sand gave for de strategisk tænkende spillere derude.

Specifikationer:

Indhold:

  • 1x Hærregler kort
  • 47x Tyranid Datasheet Kort
  • 5x Combat Patrol Datasheet Kort

Mål på kort: 161,5mm x 107,1mm, fremhævet med iøjnefaldende lilla foil kanter.
Bemærk: For at udnytte disse kort fuldt ud, anbefales det at have en kopi af Codex: Tyranids.