ASTRA MILITARUM: CADIAN DEFENCE FORCE

1.399,00 kr.
Udsolgt
SKU
GW47-42

Gør dig klar til at forsvare Imperiet med "ASTRA MILITARUM: CADIAN DEFENCE FORCE" – et must-have for alle Warhammer 40.000 fans, nu tilgængelig hos Topdeck, både online og i vores butik i Hillerød. Denne kasse er perfekt for dig, der ønsker at udbygge din Astra Militarum hær, eller starte en ny samling fra bunden.

Astra Militarum står som Imperiets ubøjelige hammer og skjold. De forsvinder utallige verdener mod invasion og oprør og generobrer tabte territorier i grandiose korstog. Overfor gamle monstre og udenjordiske rædsler står Astra Militarums tropper og kampvogne sammen, og handler som én for at knuse enhver modstand med brutal og urokkelig beslutsomhed.

I denne boks finder du en samling af urokkelige soldater klar til at forsvare Imperiet. To mægtige Rogal Dorn Battle Tanks ruller frem over slagmarken, støttet af veltrænede skvadroner af Cadian Shock Troopers og en Cadian Command Squad, der udsteder ordrer i kampens hede. Det er en sand bastion mod alt, hvad der truer menneskeheden!

Boksen indeholder 27 plastikminiaturer med forskellige byggemuligheder og sparer dig penge i forhold til at købe indholdet separat. Sættet er ideelt til at starte en Astra Militarum hær eller nemt tilføje til en eksisterende samling.

 

Produkt Specifikationer:

2x Rogal Dorn Battle Tanks
5x Cadian Command Squad miniaturer
20x Cadian Shock Troops
Denne boks indeholder også transfer sheets til at tilpasse dine miniaturer. Du finder 4x Cadian Infantry Transfer Sheets med 597 højkvalitets vandoverførselsdekaler hver, samt 1x Astra Militarum Vehicle Transfer Sheet med yderligere 475 dekaler.

Alle modeller leveres med de passende baser. Disse miniaturer leveres umalede og kræver samling – vi anbefaler at bruge Citadel Plastic Glue og Citadel Colour maling.