Denne butik er kun til demonstration. Ordrer vil ikke blive behandlet.

2022-23 Panini Donruss Optic Basketball NBA Booster (1)

Tilbudspris 39,00 kr. Normalpris 59,00 kr.
Udsolgt
SKU
PAN4105-1

Opdag den elektrificerende verden af basketball med 2022-23 Panini Donruss Optic Basketball NBA Booster (1). Denne booster pakke er din billet til at udforske en af de mest anerkendte serier i basketballkort-samlingen. Med hver pakke får du 5 kort, der kan inkludere alt fra spændende indsatser til eksklusive parallels.

I 2022-23 udgaven af Donruss Optic, har du muligheden for at finde de første kort af NBA rookies i deres officielle uniformer. Forestil dig spændingen ved at finde rookie kort af stjerner som Paolo Banchero, Bennedict Mathurin, Jaden Ivey, Jabari Smith Jr., og Keegan Murray!

Serien byder på en omfattende base sæt på 250 kort, herunder 200 basekort og 50 eftertragtede Rated Rookies. Hold øje med Blaster-eksklusive Rated Rookies Signatures Checkerboard 1 of 1 samt de imponerende Rated Rookies Signatures Purple og Black.

Hver booster pakke er en ny chance for at udvide din samling med sjældne indsatser og parallels, der bringer dig tættere på dine basketballhelte. Gå ikke glip af chancen for at tilføje disse eksklusive og eftertragtede kort til din samling.